Bivši dugogodišnji sekretar SDA Visoko: Jučerašnje saopćenje SDA je neumjesno, početnički ili možda “slučajno”?

Putem društvene mreže Facebook bivši dugogodišnji sekretar OIO SDA Visoko Husejn Smajlović oglasio se povodom najnovijih dešavanja u ovoj stranci koja doživljava sličnu situaciju kao u vrijeme kada su iz iste isključeni bivši predsjednik Ahmet Kurspahić i tadašnji načelnik Munib Alibegović. Kao odličan poznavalac svih tokova u SDA BiH od mjesne zajednice od predsjednika stranke Smajlović u svom statusu kaže:

Ono kada uz prvu sabahsku kahvu prelistavaš aktualna zbivanja i na lokalnim portalima naletiš na saopćenje da, između ostaloga, “Amra Babić više nema podršku organa SDA BiH”?!
Očito pisano na brzinu i u huji. Jer, prejudicirati i unaprijed (kao svršen čin) “ubaciti” u igru organe SDA BiH u ovu priču, koja samo što je prenoćila, je neumjesno, početnički…ili, možda “slučajno”?
Ne držim ničiju stranu, a o visočkoj SDA (u i oko nje) u proteklih 5-6 godina sam se već ranije (djelomično) izjasnio.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.