Bira se novo rukovodstvo Opštinske nogometne lige

457
alt

U prostorijama Sportskog saveza opštine Visoko u četvrtak 31.01.2013.god. u 18 sati,Sportski Savez Opštine Visoko je upriličio sastanak sa članicama, koje čine Opštinski nogometni savez.

Na pomenutom sastanku predsjednik UO sportskog saveza Redžep Građan je upoznao prisutne o objavljenom javnom pozivu  koje je objavilo ministarstvo pravosuđa Ze-Do Kantona i obavezi svih sportskih klubova da dostavi podatke o održanim redovnim izbornim i izvještajnim skupštinama službi ministarstva do 15. Januara 2013. Godine.

Poslije konstruktivne diskusije u kojoj je učestvovao i član UO SS Visoko gospodin Gordan Koso, donesen je zaključak da je neophodno pripremiti svu potrebnu dokumentaciju za održavanje nove izborno-izvještajne skupštine na kojoj će biti izabrano novo rukovodstvo Opštinske nogometne lige.

S tim u vezi stari UO Opštinske nogometne lige se obavezuje,  zakazati sastanak  u četvrtak 07.02.2013. godine,  na kome će pripremiti svu neophodnu dokumentaciju za planiranu Skupštinu Opštinskog nogometnog saveza koja će se održati  28.02.2013. godine u maloj sali Opštine Visoko.

UO Sportskog saveza Opštine Visoko

 

Komentari

komentara