NaslovnicaLokalne TemeBIOS u obnovl...

BIOS u obnovljenim prodajnim prostorijama u Vratnici

Zemljoradnička zadruga “Bios” konstantno bilježi nove poslovne uspjehe i proširenje na tržištu i pored teških uslova poslovanja. “Bios” je obnovio i proširio prodajni prostor vele i maloprodaje u Gornjoj Vratnici, sve u cilju kako bio kupci bili što zadovoljniji.

Veleprodaja/maloprodaja zemljoradničke zadruge “Bios” se nazali u Gornjoj Vratnici u bivšem domu Vratnica. U sklopu supermarketa možete pronaći sve vrste repromaterijal za poljoprivrednu proizvodnju. Sistemi za navodnjavanje, sjemena, pesticidi i đubriva su osnovni proizvodi koje možete pronaći u prodaji kod zemljoradničke zadruge “Bios”.


Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.