Lokalne TemePozitivno Visoko"BIOS" i "Suša Commerce" otpisali dugovanja NK Bosna

“BIOS” i “Suša Commerce” otpisali dugovanja NK Bosna

Nermin Kadrić je još u svom govoru na nedavno održanoj vanrednoj skupštini NK Bosna rekao da se njegova firma “BIOS” odriče duga koji klub ima, a radilo se o pozajmici. Bivši predsjednik kluba tako je poslao poruku šta misli o Bosni, novom upravnom odboru i ljudima koji su izabrani da vode klub u narednom periodu te u istom govoru naglasio da će i ubuduće biti sponzor kluba i da stoji na raspolaganju za svaki vid pomoći.

Nedugo zatim u Hotelu Vema aktualni predsjednik Emir Bijedić se slučajno sreo nakratko sa vlasnikom hotela Osmanom Sušom koji je rekavši da putem medija prati dešavanja u NK Bosna i svu pozitivnu novonastalu atmosferu u klubu i s tim u vezi odmah djelovao na način da je također otpisao dug koji je Bosna imala prema njegovoj firmi “Suša Commerce”.

Dva poteza dvojice privrednika zaista vrijedna medijskog prostora i pažnje u kategoriji “Pozitivno Visoko”.

Podsjećamo, prozivka igrača pred narednu polusezonu zakazana je za 01.02.2024.godine.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE