BHRT / IM Semić: Reprezenti proizvodnje najkvalitetnijih mesnih proizvoda u BiH

Mesna industrija Semić dugi niz godina osnažuje i jača povjerenje svojih potrošača. Dugogodišnji su reprezent proizvodnje najkvalitetnijih mesnih proizvoda na području Bosne i Hercegovine. Veliko iskustvo iz oblasti obrade i pripreme mesa i mesnih proizvoda doprinijelo je visokoj kvaliteti, koju garantuju izvrsne sirovine, moderni tehnološki procesi, znanje i sigurnost.

“IM Semić kompanija je koji se već duži niz godina bavi proizvodnjom mesa i mesnih prerađevina. Nastala je na temeljima tradicionalnog, porodičnog biznisa, uz veliki entuzijazam vlasnika koji su svojim dugogodišnjim radom, uz jasne ciljeve i vizije i naravno uz stručne, zadovoljne i sposobne uposlenike, koji su svakako jedan od najvažnijih resursa svih kompanija našeg društva uspjeli uspostaviti jedan jasan i kvalitetan sistem poslovanja i proizvodnje širom BiH. Danas proizvode IM Semić možete pronaći u svim područjima BiH, u svim velikim tržnim centrima, supermarketima, prodavnicama, mesnicama, pa čak i benzinskim pumpama.

Naš asortiman sastoji se od više od 100 proizvoda koji su klasificirani kroz nekoliko programa. To su trajni, polutrajni, svježi, oblikovani i smrznuti program. Posebno smo ponosni na naše brendove Blago Pila. S ponosom ističemo da smo uspjeli pomiriti najmodernije tehnološke procese, uz opremu najkvalitetnijih svjetskih proizvođača, sa tradicionalnim načinom proizvodnje suhog mesa i sudžuke, po čemu smo također posebno prepoznatljivi u našem društvu i širom bh. tržišta”, istaknuo je Vedad Jusić iz Službe za prodaju i marketing IM Semić.

Cijeli prilog o ovoj vrijednoj visočkoj kompaniji pogledajte u nastavku:

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=752474498648595

visoko.co.ba/BHRT