BiHPromoBH Pošta pomogla u razvoju Nadbiskupijskog centra: „Ivan Pavao II“ u...

BH Pošta pomogla u razvoju Nadbiskupijskog centra: „Ivan Pavao II“ u Sarajevu

Generalni direktor BH Pošte, dr.sci. Mirsad Mujić i direktor Službe marketinga BH Pošte, Edis Đerzić na poziv dr.vlč. Šime Maršića, ravnatelja Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II“ u Sarajevu posjetili su ovaj Centar. Vlč. Maršić i dekan sarajevskog dekanata i župnik na Stupu, vlč. Miroslav Ćavar željeli su zahvaliti BH Pošti na svesrdnoj podršci u radu Centra, župe Stup, te drugih institucija Vrhbosanske nadbiskupije.

Generalni direktor BH Pošte, dr.sci. Mirsad Mujić istakao je da je BH Pošta ponosna na višegodišnju saradnju sa Nadbiskupijskim centrom, te da je podrška centru samo jedna u nizu onih koje potvrđuju  opredijeljenost BH Pošte da svoju društvenu odgovornost širi i na projekte od religijske važnosti, podržavajući tako i međureligijsku saradnju na čijim osnovama i počiva bh.društvo.

JP BH POŠTA” d.o.o Sarajevo


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE