Lokalne TemeBesplatni pregledi kože u Žepču, Kaknju, Varešu i Visokom

Besplatni pregledi kože u Žepču, Kaknju, Varešu i Visokom

Institut za zdravlje i sigurnost hrane Zenica u opštinama i gradovima Zeničko-dobojskog kantona nastavlja sa akcijom besplatnih preventivnih pregleda kože. Nakon što je u više sličnih akcija tokom preventivnih pregleda sugrađanima pronađen određen broj sumnjivih promjena i potencijalnih zdravstvenih opasnosti, akcija pregleda je proširena nakon Zenice i na druge opštine i gradove u ZDK.

Značajno je znati da je izlječivost malignih promjena na koži skoro 100 posto, kad se otkriju na vrijeme. Zbog ograničenih ljudskih i tehničkih resursa, biće zaprimljen ograničen broj prijava. Kada je Visoko u pitanju, pregledi će biti vršeni u srijedu, četvrtak i petak, odnosno od 1. do 3. novembra, a zainteresovani se mogu prijaviti na broj telefona 032/465-882.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE