SportNogometBenzema prelazi u novi klub, imat će plaću 400 milijuna eura po...

Benzema prelazi u novi klub, imat će plaću 400 milijuna eura po sezoni!?

Prema pisanju španjolskoga AS-a Benzema će preseliti u Saudijsku Arabiju za plaću od 400 milijuna eura po sezoni.

Saudijska Arabija očito postaje sve jači igrač na nogometnoj mapi svijeta. Prvo je ondje preselio Cristiano Ronaldo, a sada Saudijci nude basnoslovne ugovore Messiju i Benzemi.

Potonji je navodno od, za sada još uvijek neimenovanog kluba iz Saudijske Arabije, zaprimio ponudu koja mu garantira 400 milijuna eura po sezoni. Ovakva ofenziva sa Golfskog zaljeva na najveće europske zvijezde dio je plana u kojemu Saudijska Arabija želi biti domaćin Svjetskog nogometnog prvenstva 2030. godine.

Benzema je navodno obavijestio Real Madrid da postoji ponuda za njega, ali o planovima Kraljevskog kluba još se ne znam mnogo. Za pretpostaviti je da će ukoliko izgube prvu zvijezdu napada i vlasnika Ballon d'Ora morati posegnuti u market za njegovo zamjenom.

Ponuda iz Saudijske Arabije također u sebi sadrži i ambasadorsku funkciju koja je sigurno dodatno financijski plaćena pa bi Benzema ukoliko se zaista odluči na takav potez mogao zaraditi i više od 400 milijuna eura za dvije godine boravka ondje.

Gol.hr / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE