BiHBećirović uputio saučešće povodom razornog zemljotresa u Maroku

Bećirović uputio saučešće povodom razornog zemljotresa u Maroku

Član Predsjedništva BiH Denis Bećirović uputio je saučešće narodu Maroka i kralju Mohammedu VI povodom razornog zemljotresa u Kraljevini Maroko.

“Vaše veličanstvo,

Duboko me potresla vijest o stradanju i gubitku ljudskih života u razornom zemljotresu koji je pogodio Kraljevinu Maroko. U ime građana Bosne i Hercegovine i u svoje lično ime izražavam duboko saosjećanje sa Vama, porodicama žrtava i prijateljskim narodom Kraljevine Maroko.

U ovim teškim trenucima ljudskih gubitaka, stojimo na raspolaganju kako bismo pružili svaku potrebnu pomoć i podršku.

Naše misli i srca su sa Vama, porodicama nastradalih i narodom Kraljevine Maroko, u nadi da ćete nadvladati posljedice ovog tragičnog događaja.

Primite, Vaše veličanstvo, izraze mog iskrenog saučešća”.

Visoko.ba/federalna.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE