NaslovnicaZanimljivostiBacamo iskori...

Bacamo iskorištene kesice čaja, a možemo ih iskoristiti na 1001 način

Rijetki su oni koji ne vole piti čaj, ali su još rjeđi oni koji iskorištene kesice čaja čuvaju i koriste nakon ”osnovne” upotrebe. A mogu se iskoristiti na toliko načina.

Ako ih bacate u kantu za smeće, riješit ćete se smrada koji vas često nervira, a možete je iskoristiti i ako ste prilikom obavljanja kućnih poslova ”zaradili” neku modricu ili lakšu povredu. Pomaže!

Pomaže i kod ujeda komaraca, pomaže i kod manjih opeklina, a ukoliko imate, a sigurno imate, probleme s neugodnim mirisom obuće koji nosite, onda jednostavno iskorištene kesice čaja ”pustite da prenoće” u cipelama.

https://www.youtube.com/watch?v=uUmpscnRX5I

 

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.