Lokalne TemeAžuriranje podataka za registrovane poljoprivrednike

Ažuriranje podataka za registrovane poljoprivrednike

Registrovani poljoprivrednici koji su upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava dužni su u skladu sa zakonskim odredbama izvršiti ažuriranje podataka za 2023.-u godinu.

Promjene, odnosno ažuriranje podataka vrši se u u periodu od 01.01. do 31.3.2023. godine, Gradska uprava Visoko, kancelarija za poljoprivredu svaki radni dan.

Poljoprivredna gazdinstva koja u navedenom roku ne izvrše ažuriranje podataka neće moći aplicirati za novčane podrške u 2023. godini.

 

Poljoprivrednici koji ostvaruju premije, a žele registrovati obrt ili privredno društvo navedene promjene moraju izvršiti do 31.03.2023. godine.

Molimo Vas da prijavite i ostale promjene koje se odnose na bankovne račune i kontakt podatke.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE