NaslovnicaLokalne TemeAutori iz Hol...

Autori iz Holandije objavili novu knjigu o visočkim piramidama

Stalni posjetioci bosanskih piramida, Rob i Aafke iz Nizozemske, upravo su objavili knjigu o Bosanskoj dolini piramida pod nazivom: ‘Misterija bosanskih piramida’.

U knjizi se pitaju da li su egipatske piramide grobnice. Knjigu nastavljaju sa iskustvom iz Visokog kojeg su posjetili mnogo puta.

Osim naučnog aspekta, Aafke Duma, je bila u mogućnosti da dobije mnoge informacije iz duhovnog svijeta i dopuni spoznaje o najstarijim svjetskim piramidama.

Knjige zaključuju tvrdnjom da su bosanske piramide novo svjetsko čudo i pitanjem da li se svjetska historija mora ponovo pisati?

Aaafke Duma i Rob Helligers rade u blizini Groningena u Nizozemskoj u Centru za razvoj svijesti (Natural Center for Consciousness).

www.NATUURLIJKCentrumBewustzijnenBloei.nl

 

Visoko.co.ba/Piramidasunca.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.