NaslovnicaLokalni izboriAsocijacija m...

Asocijacija mladih ASDA na sastanku sa predsjednikom Izbornog štaba o aktivnostima koje slijede

Predsjednik Izbornog štaba OO ASDA Visoko, Dario Pekić, u prostorijama stranke održao je sastanak sa članovima Asocijacije mladih ASDA a vezano za predstojeće predizborne aktivnosti.imageOO ASDA Visoko do sada nije imala organizovanu i brojčano jaku asocijaciju mladih. Danas je to potpuno drugačije, a isti je slučaj i sa Forumom žena koji je vrlo aktivan i spreman za sve izazove predstojećih izbora na kojima osim pobjede Refika Kurgaša za mjesto načelnika očekujemo i duplo bolji rezultat kada je u pitanju OV Visoko u odnosno na prošle izbore – izjavio je nakon sastanka za medije Dario Pekić.

image

 

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.