NaslovnicaLokalne TemeAsfaltiranje ...

Asfaltiranje u Podvincima

Nakon pripremnih radova počelo je asfaltiranje još jednog putnog pravca na području grada Visoko, ovoga puta u Podvincima. Pored ovog aktuelnog projekta, u prošloj godini u MZ Podvinci realizovano je cca 140 hiljada KM za asfaltiranje puta od Šošanja prema Dolovima, osigurani su gabioni koji su ugrađeni na jednoj od krivina čija je vrijednost bila 7 hiljada KM, a ove godine realizuje se sanacija dijela puta koji je bio u izuzetno lošem stanju i za čiju sanaciju je opredijeljeno cca 100 hiljada KM. Također, raspisan je tender za sanaciju klizišta u Podvincima čija je procijenjena vrijednost 54.500,00 KM (tender je u toku).

Gradska uprava Visoko

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.