NaslovnicaLokalne TemeAsfaltiran pu...

Asfaltiran put u naselju Kalibare u MZ Kološići

 

Nakon izvršenih pripremnih radova danas je izvršeno asfaltiranje i sanacija puta u naselju Kalibare u Mjesnoj zajednici Kološići. Na ovaj način mještani će dobiti uređen put, a ovo je samo nastavak radova na sanaciji i asfaltiranju puteva na području grada Visoko. Cilj gradonačelnika Mirze Ganića i Gradske uprave Visoko na čijem je čelu jeste da svako naselje na području grada dobije pristojne ceste i saobraćajnu infrastrukturu. U proteklom periodu urađene su brojne dionice, a radovi će biti nastavljeni i u mjesecima koji su pred nama.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.