PreporukaFilmAS Holding i Oaza sponzori ovogodišnjeg AJB DOC Film Festivala

AS Holding i Oaza sponzori ovogodišnjeg AJB DOC Film Festivala

Sarajevo opet postaje grad filma, jer od 9.-13. septembra AJB DOC Festival po peti put otvara vrata za sve ljubiteljeiznimnih filmova i one koji prepoznaju značaj dokumentarnog filma. Cijeneći vrijednosti kulture i vrhunsku produkciju naslova koji se prikazuju na AJB DOC filmskom festivalu, AS Holding i kompanija Oaza jučer su potpisali Ugovor o sponzorstvu. Ovim će, jedan od najpoznatijih domaćihbrendova voda Oaza biti službena voda Festivala, a AS Holding sponzor i prijatelj ovog značajnog filmskog dešavanja.

„ Podržavajući AJB DOC Film Festival, AS Holding i Oaza promovišu autentičnost, istinu, hrabrost, pravdu, toleranciju različitosti i kosmopolitizam, a sve su to vrijednosti koje i sami njegujemo u svojoj korporativnoj kulturi. Dokumentaristi su hrabri ljudi ispred svog vremena i bilo da se radi o autorima ili festivalima, želimo ih podržati „ –  istakao je Ethem Numić, direktor Direkcije za marketing i razvoj AS Holdinga.

AJB DOC Film Festival, osim prikazivanja filmova, njeguje i druženja s autorima, izložbe i druge popratne sadržaje koji stvaraju ambijent za upoznavanje i razmjenu iskustava, a AS Holding i Oaza ovim sponzorstvom žele biti dijelom platforme za ideje i nove projekte.

Al Jazeera Balkans i Al Jazeerin festival dokumentarnog filma AJB DOC su jako ponosni na saradnju sa AS Holdingom. U vremenu i mjestu u kojem živimo, odgovorne kompanije poput AS Holdinga održavaju u životu naš kulturni milje i to se mora prepoznati i cijeniti. Uz sve to, mi kao dio jednog velikog svjetskog brenda, imamo čast sarađivati sa drugim velikim brendovima, a AS Holding i njegove kompanije poput Vispaka, Oaze, AC Food-a, Klasa i ostalih, predstavljaju jedan od najboljih brendova koje Bosna i Hercegovina ima“ – naveo je Edhem Fočo, direktor Aljazeera Network.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE