NaslovnicaPreporukaFilmAS Holding i ...

AS Holding i Oaza sponzori ovogodišnjeg AJB DOC Film Festivala

Sarajevo opet postaje grad filma, jer od 9.-13. septembra AJB DOC Festival po peti put otvara vrata za sve ljubiteljeiznimnih filmova i one koji prepoznaju značaj dokumentarnog filma. Cijeneći vrijednosti kulture i vrhunsku produkciju naslova koji se prikazuju na AJB DOC filmskom festivalu, AS Holding i kompanija Oaza jučer su potpisali Ugovor o sponzorstvu. Ovim će, jedan od najpoznatijih domaćihbrendova voda Oaza biti službena voda Festivala, a AS Holding sponzor i prijatelj ovog značajnog filmskog dešavanja.

„ Podržavajući AJB DOC Film Festival, AS Holding i Oaza promovišu autentičnost, istinu, hrabrost, pravdu, toleranciju različitosti i kosmopolitizam, a sve su to vrijednosti koje i sami njegujemo u svojoj korporativnoj kulturi. Dokumentaristi su hrabri ljudi ispred svog vremena i bilo da se radi o autorima ili festivalima, želimo ih podržati „ –  istakao je Ethem Numić, direktor Direkcije za marketing i razvoj AS Holdinga.

AJB DOC Film Festival, osim prikazivanja filmova, njeguje i druženja s autorima, izložbe i druge popratne sadržaje koji stvaraju ambijent za upoznavanje i razmjenu iskustava, a AS Holding i Oaza ovim sponzorstvom žele biti dijelom platforme za ideje i nove projekte.

Al Jazeera Balkans i Al Jazeerin festival dokumentarnog filma AJB DOC su jako ponosni na saradnju sa AS Holdingom. U vremenu i mjestu u kojem živimo, odgovorne kompanije poput AS Holdinga održavaju u životu naš kulturni milje i to se mora prepoznati i cijeniti. Uz sve to, mi kao dio jednog velikog svjetskog brenda, imamo čast sarađivati sa drugim velikim brendovima, a AS Holding i njegove kompanije poput Vispaka, Oaze, AC Food-a, Klasa i ostalih, predstavljaju jedan od najboljih brendova koje Bosna i Hercegovina ima“ – naveo je Edhem Fočo, direktor Aljazeera Network.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.