Armin Hodžić u Sloveniji održao predavanje na temu: Kako povećati tržišni udio sa ograničenim budžetom – primjer Zlatna džezva

Više od 160 sudionika okupilo se i slušalo dobre marketinške i prodajne prakse slovenskog FMCG-a. Na poziv slovenačke Finance Akademije predavanje na temu: Kako povećati tržišni udio sa ograničenim budžetom – primjer Zlatna džezva, održao je i Visočanin Armin Hodžić najavljen kao pomoćnik predsjednika Uprave AS Holdinga.

Ova Konferencija je također bila prilika da se trgovci međusobno upoznaju na jednom mjestu na tzv. “brzom” sastanku tokom godine.

 

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.