Armin Hodžić i Nina Bijedić-Mujanović na 4. Sarajevo Marketing Summitu, 26. oktobra

Armin Hodžić – pomoćnik Predsjednika Uprave AS Holdinga i voditelj odjela ”New business” na nivou grupacije.
Direktni i aktivni sudionik pozicioniranja Zlatne džezve na tržištima Slovenije i Hrvatske
Završio Ekonomski fakultet u Sarajevu, i trenutno usavršava ELITE Academy u sklopu Londonske berze.
U Vispaku počeo sa radom 2012. kao pripravnik, te nakon godinu dana imenovan za Rukovodioca marketinga i prodaje Vispaka, uz kasnije aktivno učešće i u ostalim odjelima kompanije.
Posljednjih 18 mjeseci radio širok spektar poslova vezanih za marketing, prodaju, izvoz, razvoj i akvizicije na nivou AS Holdinga, te obavljao funkcije prokuriste, te član Odbora za reviziju kompanije Sprind dd.
Na Sarajevo Marketing Summitu govorit će – Kako osvojiti međunarodno tržište uz ograničene resurse – primjer ”Zlatna Džezva”

 

 

Nina Bijedić-Mujanović

od nedavno obnaša funkciju Direktora Društva Vispak DD.
Već petu godinu direktno je uključena u razvoj brenda Zlatna džezva, od pozicije Brend menadžera Zlatne džezve, preko pozicije pomoćnika Predsjednika Uprave As Grupacije za razvoj brendova, te Direktora Direkcije za marketing i razvoj AS Grupacije napredovala je do pozicije Direktora Vispaka.
Inače veliki kafedžija, Nina je svoju karijeru započela u marketingu usluga, kao Rukovodilac marketinga i PR-a VGT osiguranja, te kasnije kao Direkotor Wiener doo, članice VGT grupacije. Kao dodiplomac Fakulteta političkih nauka, a kasnije i kao posdiplomac Fakulteta Ekonomskih nauka u Sarajevu Nina je radila na nizu projekata  istraživanja tržišta, medija i javnosti kao dio tima istraživačke firme MIB-a. Trenutno usavršavanje na ELITE Academy u sklopu Londonske berze

Više na www.marketing-summit.ba