NaslovnicaLokalne TemeAnketa "Godiš...

Anketa “Godišnje istraživanje farmi 2022.”

Na osnovu Zakona o statistici u Federaciji BiH i u skladu s Planom provođenja statističkih istraživanja od interesa za Federaciju BiH, obavještavamo da će se u periodu od 01.12. do 15.12.2022. godine na teritoriji grada Visoko provesti anketa “Godišnje istraživanje farmi 2022. (GIF)”. Anketiranje domaćinstava/kućanstava na terenu obavljaju anketari ovlašteni od strane Federalnog zavoda za statistiku na uzorkom izabranim domaćinstvima/kućanstvima. GIF-om se prikupljaju podaci o ostvarenoj poljoprivrednoj proizvodnji (biljna i stočna proizvodnja).

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.