PreporukaAmerikanka postavila Guinnessov rekord za najveća ženska usta na svijetu

Amerikanka postavila Guinnessov rekord za najveća ženska usta na svijetu

Amerikanka Samantha Ramsdell (31) iz Connecticuta oborila je Guinnessov rekord za najveća ženska usta na svijetu.

Na TikToku je prati 1,7 miliona ljudi, a na Instagramu gotovo 80 hiljada. Ramsdell ih svakodnevno zabavlja postavljajući videa u kojima najčešće pokazuje koliko hrane može stati u njena usta.

Amerikanka je u razgovoru za medije izjavila kako je ranije bila nesigurna zbog činjenice da ima velika usta, ali da se sada osjeća sjajno jer ima priliku da slavi zbog onoga što je čini drugačijom.

Njena usta velika su 6,52 centimentra, a Ramsdell želi ohrabriti ljude da prihvate ono što ih čini drugačijima: “Budite ponosni na sve što jeste i imate. To je vaša supermoć. Učinite nešto sa svojim najvećim bogatstvom”.

 

 

 

 

 

 

 

Visoko.co.ba/klix.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE