PreporukaAmber Heard priznala da joj je unakrsno ispitivanje o seksualnom napadu bilo...

Amber Heard priznala da joj je unakrsno ispitivanje o seksualnom napadu bilo najstrašnije

Amber Heard podijelila je svoje iskustvo kao svjedoka tokom suđenja u procesu s bivšim suprugom Johnnyjem Deppom.

U petak se Heard pojavila u specijalu NBC News Dateline i rekla da je zastrašujuće što je Deppov pravni tim ispituje o njenim optužbama za seksualni napad protiv glumca.

“Najstrašnija i najzastrašujuća stvar za svakoga ko govori o seksualnom nasilju je da mu se ne vjeruje, da mu se kaže da je lažov ili da ga se ponižava”, rekla je Heard.

Ranije ovog mjeseca, Depp je dobio sve tri tužbe za klevetu u svom predmetu protiv Heard zbog njenog članka iz 2018. o tome da se izjasnila kao preživjela zlostavljanje u porodici. Porota je Deppu dodijelila 15 miliona dolara odštete, ali Heard će morati platiti samo 10,35 miliona dolara zbog ograničenja kaznene odštete.

Osim toga, porota od sedam članova dodijelila je Heard 2 miliona dolara odštete zbog njenih protutužbi protiv Deppa. Amberina advokatica je rekla da će se glumica žaliti na presudu.

Tokom specijalne emisije u petak, Heard je također navela da je dokaz koji nije bio dozvoljen u sudnici mogao promijeniti presudu.

 

 

 

 

 

 

 

Visoko.co.ba/klix.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE