”Alternativa” treći put zaredom učesnik Sajma građevinarstva u Beogradu

Naša kompanija i ove je godine uzela učešće na najvećem sajamskom događaju u građevinskoj industriji u regionu Jugoistočne Evrope, Sajmu građevinarstva u Beogradu, koji je održan od 17. do 20. aprila 2019. godine.

Na sajmu smo imali priliku da se upoznamo sa aktuelnim trendovima u oblasti građevinarstva i da predstavimo proizvode iz našeg širokog asortimana roba i usluga, čiju su kvalitetu, pored stalnih partnera, prepoznali i novi klijenti. Zainteresiranosti za naše proizvode svjedoči posjećenost našeg štanda, kojoj je uveliko doprinio proces atestacije našeg asortimana u vidu novog međunarodnog certifikata ISO 9001:2015 i ”CE” znaka, a koji su nam otvorili vrata za nesmetanu distribuciju proizvoda u zemlje Evropske unije. Ove godine dodatno smo predstavili proizvodnu liniju panela od kamene vune, proizvod koji je pobudio veliko interesovanje vodećih kompanija koje investiraju u industrijske objekte, s obzirom na rigorozne protupožarne propise koji vladaju na teritoriji Republike Srbije.

Budući da smo u potpunosti ishodovali atestno-tehničku dokumentaciju za sve vrste panela i sva dostupna tržišta, sajam smo iskoristili i kao priliku da trenutne i potencijalne klijente upoznamo sa istom.

Učešće na sajmu dalo nam je podsticaj za daljnja ulaganja u najnovije tehnologije kojim ćemo osigurati vrhunski kvalitet naših proizvoda i još jednom potvrditi poziciju regionalnog lidera.