Almir Osmanhodžić napustio RK “Bosna Visoko Ekoenergija”

Rukometna sezona u Bosni i Hercegovini počinje 10. setpembra, a klubovi uveliko spremaju igrački kadar za nove izazove. RK Konjuh predstavio je još jedno pojačanje, a riječ je o Almiru Osmanhodžiću.

“UO RK Konjuh vrijedno radi na sastavljanju zavidnog rostera igrača za predstojeću sezonu. Jedno od najboljih desnih krila PLBiH Almir Osmanhodžić je pojačao redove RK Konjuh. Osmanhodžić je u minuloj sezoni PLBiH bio jedan od najboljih strijelaca prvenstva, a u naš klub dolazi iz RK Bosna Visoko. Almir je u svojoj karijeri nastupao za RK Gračanica gdje je ostavio dubok trag zatim u RK Čelik, RK Vogošća, RK Bosna Sarajevo te RK Bosna Visoko. Veliko iskustvo omalenog i brzonogog Almira će uz visoki procenat u realizaciji biti od izuzetne koristi za RK Konjuh pogotovo kada uzmemo u obzir i činjenicu da će odbrana ove sezone biti na visokom nivou. Častitamo UO RK Konjuh na odličnom transferu te Almiru želimo mnogo golova u dresu narandžastih, da se u narandžastoj porodici osjeća kao kod kuće te da ga povrede zaobiđu”, stoji u saopštenju RK Konjuh.

Visoko.co.ba/RK Konjuh FB

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.