Alina Aličelebić je treći član Upravnog odbora JU “Dom zdravlja” Visoko

Komisija za izbor i imenovanja na 13. sjednici održanoj danas raspravljala je i o Prijedlogu rješenja o imenovanju člana Upravnog odbora JU „Dom zdravlja“ Visoko, predstavnika Ministarstva zdravstva Zeničko-dobojskog kantona.


Kako saznaje Visoko.co.ba Ministarstvo zdravstva ZDK nakon provedene procedure predložilo je Alinu Aličelebić, a pomenuta Komisija dala je potrebnu saglasnost za njeno imenovanje. Da bi Alina Aličelebić dobila legitimitet potrebno je još da Gradsko vijeće Visoko izglasa i odobri saglasnost Komisije za izbor i imenovanja.

Podsjećamo druga dva člana Upravnog odbora JU “Dom zdravlja” Visoko su dr.Elma Šehić (iz reda uposlenika) i Mirza Bukić (kao prijedlog Osnivača).

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.