Akcija visočke policije: U naselju Prijeko izvršen pretres kuće i pomoćnih prostorija, priveden jedan muškarac

U petak 5. februara 2021. godine u vremenu od 13,30 do 14,35 sati u mjestu Prijeko bb, grad Visoko, na osnovu naredbe za pretres Općinskog suda u Visokom, od strane istražitelja i službenika uniformisane policije, izvršen je pretres kuće i pomoćnih prostorija koje koristi lice T.I. rođeno 1996. godine iz Visokog.

Tom prilikom je pronađena jedna cigareta u kojoj se nalazio duhan pomješan sa biljnom materijom koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu težine 0,60 grama, tri nagorjele cigarete sa tragovima biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu i tri komada bojevih projektila.

Navedeno uz potvrdu oduzeto, predmetno lice je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.

Upoznat tužilac.

Visoko.co.ba / MUP ZDK

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.