Lokalne TemePozitivno VisokoAida Salkić: Trebamo mijenjati narativ, pozitivne priče zaslužuju više pažnje

Aida Salkić: Trebamo mijenjati narativ, pozitivne priče zaslužuju više pažnje

Aida Salkić je osnivačica i direktorica PR agencie Beyond Consulting sa preko 10 godina iskustva u upravljanju strateškom komunikacijom velikih kompanija u različitim industrijama. Diplomirala je Odnose s javnošću na Internacionalnom Univerzitetu u Maleziji, odsjek Mass Communication.

Kroz svoj dugogodišnji rad učestvovala je na niz konferencija i edukacija. Dobitnica je PRO.PR nagrade za doprinos razvoju PR industrije u regiji.

Posjeduje bogato iskustvo u oblasti organizacije događaja, odnosa s javnošću, sa posebnim fokusom na strateško komuniciranje, kriznu komunikaciju i odnose sa medijima.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE