Ahmet Kečalović: Očekujem dobru igru i povoljan rezultat protiv SAD-a

U prvom susretu naši juniori slavili su rezultatom 3:1 protiv “jenkija”

521

Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas će u 16:00 sati u Čitluku odigrati posljednji prijateljski meč protiv odgovarajuće selekcije Sjedinjenih Američkih Država na stadionu “Bare”.

Podsjećamo, u prvom susretu naši juniori slavili su rezultatom 3:1 protiv “jenkija”, zahvaljujući golovima Andreja Modića, Kerima Memije i Amera Gojaka.  Ovaj dvomeč je odigran u sklopu priprema za Elitnu rundu kvalifikacija.

”Prvu utakmicu smo odigrali odlično protiv SAD-a”, rekao nam je na početku razgovora Ahmet Kečalović  trener u stručnom štabu naše reprezentacije. Dodao je još kako je prezadovoljan igrom i zalagnjem svih reprezentativaca koji su nastupili na ovom meču.

“Na današnjem meču očekujem dobru igru od svih reprezentativaca koji budu igrali i povoljan rezultat”, ističe nekadašnji šef struke bihaćkog “Jedinstva”.

Samira Radovca mladog igrača FK “Sarajevo” povreda je spriječila da nastupi na ovom prijateljskom dvomeču, što nam je potvrdio i sam Kečalović . “On neće nastupiti jer zbog povrede nije sa nama u Čitluku”, rekao je na kraju razgovora trener naših juniorskih reprezentativaca.

Komentari

komentara