ZDKAgenda obilježavanja Dana Zeničko-dobojskog kantona

Agenda obilježavanja Dana Zeničko-dobojskog kantona

Povodom obilježavanja Dana Zeničko-dobojskog kantona predsjedavajući Skupštine Dejan Kovačević i premijer Zeničko-dobojskog kantona Amra Mehmedić će prisustvovati i učestovati na slijedećim događajima:

 

DAN 29.08.2023. (utorak)

  • 08,40 sati – delegacija Vlade i Skupštine Zeničko-dobojskog kantona će na spomen kosturnici „Papirna“ položiti cvijeće i odati počast poginulim borcima NOB-a.
  • 09,00 sati – delegacija Vlade i Skupštine Zeničko-dobojskog kantona će na spomen obilježju „Kameni spavač“ položiti cvijeće i odati počast poginulim braniocima Armije Republike Bosne i Hercegovine i svim civilnim žrtvama rata.
  • 11,00 sati – Svečana sjednica Skupštine Zeničko-dobojskog kantona će biti održana u Sali 301/ III sprat.
  • 12,00 sati – odnosno po završetku Svečane sjednice Skupštine u auli zgrade sjedišta Kantona prijem za medije, te zvanice javnog, društvenog i kulturnog života.

Press služba ZDK / Visoko.co.ba

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE