NaslovnicaBiHAgencija za r...

Agencija za računovodstvo i reviziju „Euro-Biro“ d.o.o. nudi poseban paket usluga prilagođen digitalnom dobu

Agencija za računovodstvo i reviziju „Euro-Biro “ d.o.o. već 18 godina je pouzdan partner brojnih kompanija od samog osnivanja, a tim sastavljen od ovlaštenih revizora, certificiranih računovođa i menadžera je bio sigurna podrška za rast i razvoj na ovom porezno i administrativno komplikovanom tržištu.

Prateći trendove i interese klijenata, od 2020. godine smo odlučili ponuditi poseban paket usluga u potpunosti prilagođen digitalnom dobu. Kreirali smo paket „eBiro “ koji će znatno olakšati Vaše poslovanje, uštediti Vam vrijeme i novac i u najkraćem roku Vam dostaviti informacije veoma korisne pri donošenju poslovnih odluka.

Ukratko, sva poslovna dokumentacija, komunikacija sa državnim i finansijskim institucijama, poslovnim partnerima se obavlja elektronski i i dostupna je 24/7.

Paket podrazumijeva:

• eProgram (Uvid u realnom vremenu – u trenutku obrade. 24/7 mogućnost online pristupa eProgramu , uvida u knjigovodstvenu dokumentaciju, kartice kupaca i dobavljača, platne liste… Kreiranje računa, predračuna i ispis fiskalnih izvještaja.)

• eBanka (Karika eBiro paketa – eBanka održava evidenciju domaćih i ino transakcija po principu dnevne ažurnosti. Mogućnost povezivanja transakcija sa KIF/KUF dokumentacijom, učitavanja zbirnih uplata i sl., a zadatak Korisnika je da samo jednim klikom odobri transakciju)

• eUINO (Elektronsko podnošenje zahtjeva-uvjerenja, podnošenje PDV prijava, akciza i drugih izvještaja, priprema plaćanja poreznih i carinskih obaveza. Korisnik vrši uvid u zadnje obrađene podatke.)

• ePorezna (Elektronsko podnošenje zahtjeva-uvjerenja. Online dostava pojedinačnih i periodičnih izvještaja o doprinosima, porezima i naknadama. Po potrebi, možemo za Vas vršiti prijavu i odjavu radnika, dostavu platnih listi radnicima…)

Paket „eBiro“ podrazumijeva potpunu kontrolu i uvid Vašeg knjigovodstvenog stanja u bilo kojem trenutku na bilo kojem mjestu. Pristupa se jedinstvenim korisničkim podacima i lozinkom koju dodjeljuje Agencija ili direktnim pristupom u eProgram.
Jedino što Vam je potrebno je pristup internetu. Preko mobilnih uređaja, tableta i računara koji koriste Windows, Mac OS, IOS ili Android, možete pristupiti podacima, vršiti uvid, snimanje, štampanje ili dijeljenje putem drugih aplikacija.

Putem aplikacije za prezentaciju podataka možete izvršiti uvid u zadnje ažurirane podatke, prethodno spašene dokumente ili bilo koju drugu knjigovodstvenu dokumentaciju koja Vam je potrebna.

Aplikacijom također vršite skeniranje i dostavu dokumentacije što dodatno štedi vaše vrijeme i novac. Skeniranje i dostava ulaznih računa kao i druge dokumentacije nikada nije bilo jednostavnije. Mogućnost skeniranja putem drugih uređaja, drugih aplikacija za skeniranje je moguće kao i direktno skeniranje putem ove aplikacije. Također je moguće učitavanje drugih dokumenata i dostava Agenciji.
Transakcijsko poslovanje se vrši preko elektronskih sistema a podnošenje prijava za direktne i indirektne poreze preko online platformi. Izvještaje o izvršenom možete pratiti u aplikaciji.

Korisnik pristupa Aplikaciji sa korisničkim podacima koje dostavlja Agencija a koji se sastoje od korisničkog imena u obliku korisnik@eurobiro.ba i lozinke koji su jedinstveni za svakog korisnika. Aplikaciji se može pristupiti u svakom trenutku. Podaci se ažuriraju dnevno tako da korisnik pristupa zadnje obrađenim podacima. Dokumentacija dostavljena Agenciji se pohranjuje na tri lokacije, sa tri backup-a dnevno, tako da je mogućnost gubitka dokumentacije svedena na skoro 0%. Dokumentacija dostavljena Agenciji se obrađuje u najkraćem roku (jedan radni dan).

U zavisnosti od prirode Vašeg poslovanja, može se ukloniti ili dodati neki drugi folder sa podacima koji Vam mogu biti korisni u bilo kojem trenutku, jer, mi smo tu zbog Vas i da Vama olakšamo poslovanje, a Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu i naša najbolja referenca.
Za više informacija možete posjetiti www.ebiro.ba i detaljnije se upoznati sa ponudom paketa eBiro.

 

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.