PromoAgencija VRANAS: Sve utakmice Evropskog prvenstva na led display-u preko puta “Veme”

Agencija VRANAS: Sve utakmice Evropskog prvenstva na led display-u preko puta “Veme”

Agencija za reklamne djelatnosti VRANAS Visoko obavještava da je od 01. juna ove godine na najfrekventnijem mjestu u našem gradu postavljen led display koji se nalazi na križanju ulica Branilaca i Donje Rosulje, preko puta velikog platoa “Veme”.

Ovim putem obavještavamo da je Agencija VRANAS odlučila prvi puta u našem gradu putem pomenutog led display-a organizovati live prijenos svih predstojećih 50 utakmica Evropskog prvenstva u nogometu UEFA EURO 2024, plus dodatno i finalnu utakmicu 14. jula.

Radujemo se što će jedan ovakav event biti obilježen putem live prijenosa i gledanja utakmica na otvorenom slično kao i u mnogim evropskim gradovima.

Za više informacija kontak: 061 323 093


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE