Adrenalinski spektakl “Land of Pyramids”: Potrebni snalažljivost, hrabrost, taktika, napor…

Adrenalinski spektakl “Land of Pyramids”: Potrebni snalažljivost, hrabrost, taktika, napor…

Na oduševljenje svih ljubitelja

Peto izdanje adrenalinskog spektakla u Visokom „Land of Pyramids“, koje je trebalo biti održano prošle godine, bit će održano ovog aprila.

Prošle godine otkazana zbog korone

Prošlogodišnja utrka je, kao i brojni drugi događaji, otkazana zbog koronavirusa, a prijave za ovogodišnji spektakl bit će otvorene od naredne sedmice.

Utrka koja kombinira snalažljivost, velike količine adrenalina, upornost, taktičnost i ogroman napor u savladavanju svih prepreka i ove godine sigurno će ponuditi mnoštvo uzbuđenja u kojima ćemo svi moći uživati.

Već ranije, tokom većeg dijela 2019., ali i kroz cijelu 2020. godinu organizatori su prošli posebne pripreme za ovaj spektakularan događaj, a kako su nam kazali, proširena je staza nekim novim dijelovima, u odnosu na ranije godine.

Na popularnom izletištu Ravne

Također, istaknuto je kako je prolog lakši za vozače, ali i kako će utrka biti bogatija za još jednu klasu. Posebna pažnja bit će posvećena higijensko-epidemiološkim pripremama, kako bi sve bilo sigurno za vozače koji u Visokom odluče ovog aprila posjetiti adrenalinski spektakl. Organizator utrke je EMK “Enduro” Visoko, a održat će se na popularnom visočkom izletištu Ravne, kao i prethodnih godina.

Avaz: N. Smajović