NaslovnicaLokalne TemeAdnan Šteta, ...

Adnan Šteta, ministar saobraćaja KS: Od 18. maja počinje saobraćati voz do Visokog

Na prijedlog našeg Ministarstva i opravdanosti uvođenja linija do Pazarića i Podlugova, Vlada je prihvatila sufinansiranje željezničke linije do Visokog i sa Željeznice Federacije Bosne i Hercegovine potpisali smo aneks Ugovora kojim se linija do Podlugova produžava.

Na ovaj način će se i stanovnicima naselja Lješevo u općini Ilijaš omogućiti brže, povoljnije i sigurnije putovanje, što je naš konačni cilj.

Vjerujemo da će i ostali kantoni prepoznati važnost željezničkog saobraćaja i da ćemo stvarati nove linije i jaču povezanost u interesu svih naših građana.

Izvor: FB Page Adnan Šteta / Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.