Adna Hrnjić – Srebrena značka prvog ciklusa Fakulteta zdravstvenih studija

Ja sam Adna Hrnjić, rođena sam 2.7.1997. godine u Visokom. Trenutno sam student II ciklusa Fakulteta zdravstvenih studija.

“Izuzetna mi je čast što sam ove godine dobitnica srebrene značke za I ciklus studija upravo na ovome fakultetu. Za moj uspjeh prije svega želim da se zahvalim roditeljima i mojim najbližima na neizmjernoj podršci, kao i mojim profesorima na prenesenom znanju. Ovaj uspjeh za mene predstavlja samo još veći podstrek za dalje obrazovanje i rad na sebi. Također, zelim da čestitam svim mojim kolegama i sugrađanima na postignutom uspjehu.”

***

U sarajevskom Domu mladih jučer je upriličena 16. svečana promocija 5.088 diplomanata i magistranata fakulteta i akademija Univerziteta u Sarajevu (UNSA), najvećeg i najstarijeg univerziteta u Bosni i Hercegovini.

U okviru svečanosti predstavljeno je i 200 dobitnika posebnih priznanja Univerziteta u Sarajevu i to dobitnika zlatne značke, srebrne značke i Povelje Univerziteta u Sarajevu.

Visočki dobitnici posebnih priznanja Univerziteta u Sarajevu su Nejra Mlačo, Edina Ibrišević, Amina Karavelić, Nermana Arnautović, Jasmin Hasandić, Dalila Alibegović, Lamija Aždahić i Adna Hrnjić te Adna Omanović iz Lješeva, bivša učenica Gimnazije Visoko.