Lokalne TemePolitikaAdmir Babić (SDP): Odgovor na inicijativu o obnovi sportskog igrališta u Carici

Admir Babić (SDP): Odgovor na inicijativu o obnovi sportskog igrališta u Carici

Dobili smo odgovore od nadležnih službi gradske uprave na postavljena pitanja i inicijative koje smo postavili na prethodnoj sjednici Gradskog vijeća. Ja kao gradski vijećnik sam dužan da obavijestim svoje sugrađane o ovome.

-INICIRAO sam obnovu sportskog igrališta u naselju Carica, MZ Rosulje.
Odgovor koji sam dobio je da će službe pripremiti aktivnosti za izradu projektno-tehničke dokumentacije i obezbijediti potrebna odobrenja kako bi se ovaj projekat mogao kandidovati za odgovarajući Program koji u konačnici usvaja Gradsko vijeće.

Nadam se da će gradska uprava i gradonačelnik ovog puta imati zaista sluha za realizaciju ovog projekta, s obzirom da je u i prethodnom mandatu Gradskog vijeća usvojena inicijativa o ovom igralištu, ali do realizacije nikada nije došlo.
Obećavam da ću se i u narednom periodu zalagati da ova mjesna zajednica napokon dobije sportsko igralište kakvo je i bilo prije početka agresije na našu državu.

Izvor: FB Page Admir Babić


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE