Admir Babić (SDP): Na narednoj sjednici GV uputit ću inicijativu prema svim nadležnim institucijama u BiH da se napokon krene u rješavanje ovog dugogodišnjeg problema

Svjedoci smo da se evo već nekoliko puta dešava da nam rijeka Fojnica iz Kiseljaka dolazi potpuno zamućena. Nebrojene su štete koje takav odnos prema rijeci donosi, a štete prema biljnom i životinjskom svijetu u i oko rijeke također. Kao grad koji živi od poljoprivrede a naši poljoprivrednici koriste rijeke za navodnjavanje, moramo učiniti sve što je u našoj nadležnosti da zaštitimo naše rijeke.

Nakon mnogobrojnih upita od strane naših sugrađana vezano za ovu pojavu koja nam se često dešava, ja kao gradski vijećnik obećavam da ću na narednoj sjednici Gradskog vijeća uputiti inicijativu ( za koju se iskreno nadam da će biti i usvojena ) prema svim nadležnim institucijama u Bosni i Hercegovini da se napokon krene u rješavanje ovog dugogodišnjeg problema u našem gradu!

DOSLJEDNO S KARAKTEROM!

Izvor FB Page: Admir Babić / Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.