Admir Babić (SDP): Kada će doći do realizacije puta u naselje Dubrave i zašto se kasni sa istim?

Na posljednoj sjednici Gradskog vijeća kao gradski vijećnik sam uputio pitanje nadležnim službama i gradonačelniku a koje glasi:

Obrazloženje:

Svjedoci smo da je put u naselju Dubrave jedan od puteva koji su okarakterisani kao najlošiji na prostoru grada Visoko. Već godinama prilikom obilnijih padavina mještani strahuju da li će doći do odrona zemlje na putu, te da li će zbog toga moći prići svojim kućama. Činjenica je da su izdvojena sredstva već drugu godinu za izgradnju ovog puta, ali do realizacije rekonstrukcije ovoga puta još nikada nije došlo, pa smatram da je vrijeme da visočka javnost sazna ko je odgovoran zašto se nije izvršila do sada sama rekonstrukcija puta u mjestu Dubrave.

Na dostavljeno pitanje sam zatražio pisani i usmeni odgovor.

Izvor: FB Page Admir Babić / Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.