NaslovnicaLokalne TemeAdmir Babić: ...

Admir Babić: Inicirao sam izgradnju dječjeg igrališta u naselju Zbilje

“Na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća, kao gradski vijećnik sam inicirao izgradnju dječjeg igrališta u naselju Zbilje.

Po Popisu iz 2013. godine u naselju Zbilje živi 445 stanovnika na površini od 3,12 km kvadratnih. S obzirom da se u ovom naselju ne nalazi niti jedno igralište za djecu, te da ne postoji nikakva infrastruktura koja je namijenjena za najmlađe stanovnike ovog visočkog naselja, veoma je bitno da se i u ovom dijelu Visokog izgradi dječje igralište koje do sada nikada nije ni postojalo.”, informisao je visočku javnost  gradski vijećnik Admir Babić preko svog FB Pagea.

 

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.