NaslovnicaLokalne TemeAdmir Babić: ...

Admir Babić: Inicirao sam da se sanira i uredi put za Gornje Prijeko i da se osigura redovno vodosnabdijevanje za mještane ovog dijela MZ Centar

Admir Babić, statistički promatrano jedan od najangažiranijih gradskih vijećnika u ovom sazivu Gradskog vijeća Visoko, sinoć je na svojoj službenoj Facebook stranici informisao visočku javnost o inicijativi koju je uputio na posljednjoj sjendici održanoj 28.02.2023. godine.

Njegovu objavu prenosimo u nasavku:

“Dana 28.02.2023. godine, na sjednici Gradskog vijeća sam inicirao da se sanira i uredi put za Gornje Prijeko i da se osigura redovno vodosnabdijevanje za mještane ovog dijela MZ Centar.

Prema informacijama mještana koji žive u Gornjem Prijekom (put nema naziva, a kuće brojeva), već više od deset godina put koji vodi prema ovom dijelu MZ Centar je u havarisanom stanju, a veliki broj domaćinstava nije priključen na gradski vodovodni sistem.

S obzirom da u ovom dijelu Visokog živi dosta stanovnika našeg grada, te da mnogobrojni drugi stanovnici imaju svoje vikendice, potrebno je u što kraćem vremenskom periodu osigurati osnovne uvjete za život kao što su asfaltiran i uređen put kao i mogućnost da se stanovnici prikljuće na gradski vodovodni sistem.

Visoko.co.ba / FB Page Admir Babić

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.