BiHAdi Šoše u veselom, ljetnom izdanju pred nastup u Slogi

Adi Šoše u veselom, ljetnom izdanju pred nastup u Slogi

Adi Šoše je u saradnji sa izdavačkom kućom “AL Music” objavio  cetvrti single ove godine pod nazivom “Lele”. Radi se o bržoj ljetnoj pjesmi za koju je video spot radio Jasmin Pivić. Muziku i aranzman potpisuje Amil Lojo, dok je tekst napisala Dzenita Halilovic.
“Amil i ja smo imali namjeru da izbacimo kompletan album početkom ljeta, no ipak smo se na kraju odlučili da izbacujemo single po single kako bi svaka pjesma dobila bar svojih 5 minuta. “Lele” ćemo i po prvi put odsvirati u SLogi u petak 17.5 gdje očekujemo sjajan provod.Jos samo malo karata je ostalo tako da što prije rezervisite karte”, izjavio je Adi Šoše koji je trenutno jedan od najtrazenijih pjevaca mladje generacije u regionu.
“Na ljeto ćemo svirati uglavnom po Dalmaciji i Crnoj Gori, ali vidimo se i na koncertima u Medjugorju, Neumu, Stocu, Ilidzi, Mostaru, Travniku, Bihacu i Visokom”, rekao je producent Amil Lojo koji ujedno i nastupa zajedno sa Adijem, a i brine kako bi sve zvučalo kako treba.
Visoko.co.ba/PR

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE