Ademović novi generalni sekretar NK Bosna Visoko

Upravni odbor NK Bosna Visoko na posljednoj sjednici donio je odluku o imenovanju našeg mladog  člana i sugrađanina Ademović Benksa na poziciju generalnog sekretara kluba.

Ademović će na toj poziciji naslijediti dosadašnjeg generalnog sekretara Melvina Ahmetovića koji je prihvatio poslovnu ponudu iz Beograda.

Ovim imenovanjem UO NK Bosna Visoko u kontinuitetu nastavlja sa pružanjem prilike mladim ljudima na ovako odgovornim pozicijama. Podsjećamo da je sada već bivši generalni sekretar bio ujedno i najmlađi ikada imenovani u našem klubu i za kratko vrijeme je stekao ogromno povjerenje upravnog odbora te uspostavio europske standarde u poslovanju našeg kluba.

UO NK Bosna Visoko se zahvaljuje, na velikom doprinosu u radu kluba, dosadašnjem generalnom sekretaru Melvinu Ahmetoviću i želi mu mnogo poslovnih i osobnih uspjeha u životu.

UO NK Bosna Visoko

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.