A-SDA Visoko: Visočani hoće promjene (Video)

SAOPĆENJE ZA JAVNOST

Visočani hoće promjene

Na sinošnjem velikom centralnom predizbornom skupu OO A-SDA Visoko, Visočani su jasno poručili – hoćemo promjene! Ne možemo više podržavati one koji su godinama u raljama nepotizma gradili državu koja nije po mjeri svih njenih stanovnika. Lokalni kandidati A-SDA za Skupštinu ZDK, Dario Pekić i Amer Mušinbegović, te kandidatkinja za Parlament Federacije BiH, Membrura Sirčo, u svojim emotivnim izlaganjima obećali su sugrađanima da će se nesebično zalagati za dobrobit Bosne i Hercegovine isvoje lokalne zajednice.

 

Foto galerija: ASDA Visoko – Centralni predizborni skup

 

Mr. Ramo Isak, predsjednik A-SDA ZDK, jasno je stavio do znanja da će svaki izabrani kandidat biti apsolutno na usluzi svim građanima kantona i države, i da ih A-SDA stranka nikada neće izdati: “Mi imamo jasne ciljeve – prioritetni razvoj privrede i osiguranje radnih mjesta našoj omladini, spriječit ćemo egzodus mladih iz Bosne i Hercegovine zbog nezaposlenosti i besperspektivnosti koju su proizvele vladajuće strukture tokom proteklih više od dvadeset godina, jer mi ne smijemo dozvoliti da postanemo država staraca”.

Na listi A SDA ZDK u Izbornoj jedinici 4. – za Parlament Bosne i Hercegovine se nalazi Sabahudin Sinanović poznatiji kao Hudo, direktor građevinske firme za gradnju puteva, poznat i kao veliki humanitarni radnik i dobrotvor.

SAMIR ŠIBONJIĆ, NOSILAC LISTE A-SDA ZA PREDSTAVNIČKI DOM PARLAMENTA FBIH

Membrura Sirćo (A-SDA): Ljudi koje ste čekali smo mi

 

Kantonalni odbor A-SDA