Sastojci:
- 4 jaja
- 100g Glatkog brašna Podravka
- 100g šećera
- 4 žlice ulja
- 1 1 žlica Praška za pecivo Docela
- Pekmeza po želji
- šečer u prahu
Priprema:
- Umutit jaja i šečer,dodati brašno ulje i prašak za pecivo.
- Zagrijati pećnicu na 200 stupnjeva.
- Na tepsiju staviti papir za pečenje i izliti smijesu i peći na 200 stupnjeva oko 15 min dok ne porumeni.
- Na mokru krpu posipat šećera da se biskvit ne zalijepi.
- Stavit biskvit na krpu lagano zamotati i ostavit da se ohladi.
- Kada se ohladi, staviti pekmez po želji i opet lagano zarolati i posipat šećerom u prahu..
Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti i postaviti link našeg portala kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.
Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.