SportNogometPortugal prvi polufinalista EP

Portugal prvi polufinalista EP

Na EP u Francuskoj je odigrana prva utakmica četvrtfinala u kojoj su se sastali Poljska i Portugal. Utakmica na Veledromeu u Marseillu je bila vrlo zanimljiva, a poveli su Poljaci golom Lewandowskog već u drugoj minuti, dok je izjednačio mladi Renato Sanches u 33.minuti. To je bio konačan rezultat, a golova nije bilo ni u produžecima pa su odlučivali penali u kojima je bio neprecizan samo Poljak Blaszczykowski, tako da je u polufinale otišla selekcija Portugala, koja do sada nikoga nije pobjedila u regularnom toku utakmice. Poljska ide kući, a da nisu izgubili nijedan meč.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE