SportDržavni TimPobjeda bh. pionira

Pobjeda bh. pionira

U-15 reprezentacija Bosne i Hercegovine pobijedila je odgovarajuću selekciju Farskih Ostrva sa 2:0 u susretu 2. kola UEFA razvojnog turnira koji se održava u Draču (Albanija).

Oba gola na utakmici postigao je Miloš Bajić, u 86’ i 90’.

Za Bosnu i Hercegovinu su nastupili: Đorđe Baroš, Ivan Vasiljević (68. Fatmir Alagić), Marko Karačić, Svetozar Milijević (57. Tarik Behramović), Maid Begunić, Miloš Bajić, Viktor Dujaković (46. Vedad Leto), Mateo Hrkać (88. Jure Topić), Muhamed Dreca, Andrej Vučkovac (46. Hamza Hodžić), Mateo Alilović (46. Ridvan Dahija).

Izabranici Čedomira Ćuluma će se u trećem kolu sastati sa Albanijom 28. oktobra u 14:00 sati. U prvom kolu bh. tim je pobijedio selekciju San Marina sa 5:0.

Nfsbih.ba / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti i postaviti link našeg portala kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE