SportNogomet(VIDEO) Inter u Rimu srušio Romu

(VIDEO) Inter u Rimu srušio Romu

U derbiju osmog kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je u Rimu sa 1-0 pobijedio Romu koju vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić.

Prvi je to ligaški poraz Rome otkako je Jurić u rujnu preuzeo klub umjesto Danielea De Rossija. Juriću je to ukupno drugi poraz na klupi Rome jer je izgubio i od Elfsborga u Europskoj ligi.

Nakon skromnog prvog dijela ključni trenutak utakmice dogodio se u 60. minuti kada su gosti poveli nakon velike greške Nicole Zalewskog. Poljski veznjak je izgubio loptu na protivničkoj polovici nakon čega je jurnula kontra gostiju.

Davide Frattesi je povukao, lopta je nekako došla do Lautara Martineza koji je lijepo zabio svoj treći gol ove sezone.

Najbolju priliku Roma je imala u sudačkoj nadoknadi kada je Matias Soule pucao s ruba šesnaesterca u donji lijevi kut, ali je golman Yann Somer sjajno reagirao.

Ovom pobjedom Inter se približio vodećem Napoliju na dva boda zaostatka.

Hrt.hr / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti i postaviti link našeg portala kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE