Lokalne TemeMeđunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici u subotu u Visokom

Međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici u subotu u Visokom

U subotu će u Visokom biti održan 12. međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici “Visoko 2024”, a mjesto održavanja je KSC “Mladost”. Ovaj prestižni turnir okupit će talentovane gimnastičarke iz cijele Bosne i Hercegovine, ali i iz brojnih zemalja širom Evrope, koje će se takmičiti u različitim kategorijama, demonstrirajući ljepotu, eleganciju i vještinu ovog sporta.

Turnir je odlična prilika da uživate u vrhunskim nastupima i podržite naše mlade gimnastičarke koje su uložile mnogo truda i posvećenosti kako bi dosegle ovaj nivo. Pozivamo sve građane, porodice i ljubitelje sporta da dođu, pruže podršku i budu dio ovog sportskog spektakla!


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti i postaviti link našeg portala kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE