Lokalne TemeDemant Samostalnog strukovnog sindikata doktora medicine i stomatologije ZDK-a, podružnica Visoko o...

Demant Samostalnog strukovnog sindikata doktora medicine i stomatologije ZDK-a, podružnica Visoko o incidentu u ambulanti Gračanica

Na redakciju portala Visoko.co.ba pristigao je demant Samostalnog strukovnog sindikata doktora medicine i stomatologije Zeničko-dobojskog kantona, podružnica Visoko, kojim se ograđuju od objavljenih informacija o incidentu u ambulanti Gračanica.

Njihov demant možete pogledati u nastavku:

Podsjećamo, prema zvaničnom Biltenu Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona od 14. oktobra 2024. godine, incident u ambulanti Gračanica je prijavljen u PS Visoko, što možete pogledati u nastavku:

Visoko.co.ba // Redakcija


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti i postaviti link našeg portala kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE