SportNogomet(VIDEO) Messijeva tri gola u pobjedi Argentine

(VIDEO) Messijeva tri gola u pobjedi Argentine

Argentina je sinoć u južnoameričkim kvalifikacijama za SP 2026. svladala Boliviju na stadionu Monumental u Buenos Airesu s visokih 6-0 a tri gola zabio je Lionel Messi koji je zaigrao nakon dvomjesečne pauze zbog ozljede.

Messi je zabio za Argentinu tri puta (19., 84., 86.) pridodavši tome dvije asistencije Lautaru Martinezu (43.), a zatim i Julianu Alvarezu (45+3). Strijelac za Argentinu bio je i Thiago Almada u 69. minuti.

Nakon 10 kola (od 18) Argentina je vodeća na ljestvici s 22 boda, tri više od drugoplasirane Kolumbije koja je sinoć s 4-0 svladala Čile.

Brazil, koji je također slavio 4-0 protiv Perua, posebno zahvaljujući dvama golovima Raphinhe, zauzima 4. mjesto, a izjednačen je po bodovima (16) s trećim Urugvajem koji je u Montevideu odigrao je bez golova 0-0 s Ekvadorom.

Dva gola za Brazil zabio je s bijele točke (38., 54.) Raphinha, a po jedan (71.) Andreas Pereira i Luiz Henrique.

Paragvaj je povećao svoje izglede za osvajanje jednog od šest kvalifikacijskih mjesta koja vode izravno na Svjetsko prvenstvo nakon što je napadač Torina Antonio Sanabria dvaput zabio u 2-1 pobjedi protiv Venezuele. Paragvaj je šesti s 13 bodova koliko ima i petoplasirani Ekvador.

Sredinom studenog Brazil će odmjeriti snage s Venezuelom, a Argentina s Paragvajem.

Brazil – Peru 4-0
Argentina – Bolivija 6-0
Urugvaj – Ekvador 0-0
Paragvaj- Venezuela 2-1
Kolumbija -Čile 4-0

Ljestvica:
1. Argentina 22 2. Kolumbija 19 3. Urugvaj 16 4. Brazil 16 5. Ekvador 13 6. Paragvaj 13 7. Bolivija 12 8. Venezuela 11 9. Peru 6 10.Čile 5.

Hrt.hr / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE