SportDržavni TimDžekin dres dosegao cijenu od 10.500 eura

Džekin dres dosegao cijenu od 10.500 eura

Navijačka grupa reprezentacije BH Fanaticosi je nakon meča protiv reprezentacije Njemačke u Zenici pokrenula aukciju prodaje potpisanog dresa kapitena Edina Džeke, a kompletan iznos od prodaje će biti proslijeđen za pomoć pogođenima u poplavama u Bosni i Hercegovini.

Početna cijena dresa je bila 100 eura, a cijena je već premašila iznos od 10.000 eura.

Trenutno najveća ponuda iznosi 10.500 eura, a aukcija će trajati do nedjelje, 13. oktobra, do 22:00 sata.

U stravičnim poplavama koje su pogodile BiH život su izgubile 23 osobe, od čega 17 u Jablanici i po tri u Konjicu i Fojnici.

Fudbalska “A” reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je u Zenici poražena od Njemačke rezultatom 1:2 u susretu trećeg kola grupe “3“ elitne divizije “A“ UEFA Lige nacija.

U drugom susretu grupe “3” Nizozemska i Mađarska su remizirale rezultatom 1:1. Njemačka je trenutno prvoplasirana u grupi sa sedam bodova, slijede Nizozemska i Mađarska sa pet odnosno dva boda, dok je selekcija BiH na četvrtoj poziciji s jednim osvojenim bodom.

Zmajevi igraju naredni meč u ponedjeljak u Zenici protiv selekcije Mađarske.

Federalna.ba / AA / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE