BiHLokalni izbori 2024Admir Babić: Nastavljamo odgovorno!

Admir Babić: Nastavljamo odgovorno!

Riječi teško mogu opisati koliko sam zahvalan za 816 glasova povjerenja koje ste mi ukazali na Lokalnim izborima i to mi daje ogromnu snagu i odgovornost da nastavim raditi još odgovornije, više i bolje za naš grad.

Ovaj rezultat nije samo broj – on je pokazatelj da ste prepoznali moju predanost, rad i borbu za bolje Visoko. Vaše povjerenje za mene nije samo glas, to je obaveza da se nastavi raditi u interesu svih građana, da se borim za promjene koje svi zaslužujemo i da glas svih vas bude još jači u Gradskom vijeću.

S posebnim poštovanjem želim se zahvaliti svima vama koji ste me podržali. Svaki glas je znak da ste vjerovali u moj dosadašnji rad i u viziju koju zajedno dijelimo za Visoko – grad jednakih šansi, sigurnosti, napretka i solidarnosti.

Vaše povjerenje mi daje dodatnu snagu da se još jače borim za interese svih građana Visokog, da radim na poboljšanju infrastrukture, sigurnosti, podršci mladima i transparentnoj upravi. Zajedno, možemo nastaviti graditi Visoko kakvo svi zaslužujemo.

Hvala vam od srca što ste uz mene i što vjerujete u promjene koje zajednički možemo ostvariti. Ovo je naš zajednički uspjeh, i ja ću u Gradskom vijeću Visoko biti vaš glas, vaš zastupnik i vaša snaga.

Nastavljamo odgovorno!

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE